23-årig kvinde er forlovet med 56-årig millionær: Insisterer på at hun ikke er en golddigger

21/6/22 11:03

Naja Radik

Foto: Instagram / @lifeatthecastle
Allana Luke insisterer på, at hendes kærlighed til hendes forlovede Jeff Winn som er millionær, er ægte, på trods af deres ganske store aldersforskel. Parret bor i Jeffs palæ og hun bliver overøst med gaver.

En 23-årig har udtalt, at hun ikke er en “golddigger” og at hendes kærlighed til en mand der er dobbelt så gammel som hende, er helt ægte. 

Den attraktive, blonde Allana Luke og palæ ejer Jeff Winn er smaskforelskede og er nu endda blevet forlovet. 

Parret har siddet fast som lim lige siden deres anden date i Marbella, hvor den ældre mand, forkælede den tidligere agent for et rejsebureau, med et par diamantøreringe til hendes fødselsdag.  

Overøst med dyre gaver og en jetset-livsstil, får nogle til at spekulere i, om forholdet virkelig er med ægte følelser.

Allana ønsker, at verden skal vide, at hun er vanvittigt forelsket i Jeff.

Hun siger: 

“Der er ingen tvivl om, at Jeff ser meget ældre ud end mig, hvilket kan få folk til, at rulle med øjnene, når de ser os.” 

“De antager automatisk, at jeg bare er en pige der er ude efter hans penge. Og jeg bebrejder dem ikke, for det ville også være min første tanke.”
“Men jeg ville stadig være sammen med Jeff, selvom han mistede palæet og gik konkurs.”

Til trods for, at de kun har været sammen i to år, siden parret mødtes på Tinder, er Allana allerede blevet forkælet med uanede mængder af designer ting, luksus ferier, et Rolex ur og en Audi TT, bare for at nævne lidt af det. 

Foto: Instagram / @allanalukeyxx

Foto: Instagram / @allanalukeyxx

Sådan en livsstil har bestemt ikke altid været virkeligheden for Allana. 

Før hun flyttede ind på Jeffs kæmpe palæ, med en fuldtids rengøringskone, godsforvalter, bartender og tre gartnere, boede hun i en lille lejlighed. 

Allana føler sig så sikker i sit forhold, at hun har fortalt, at hun med glæde vil underskrive en ægtepagt før de gifter sig, som vil indikere, at hun ikke har nogen rettigheder til hans kæmpe palæ. 

Allana fortæller også, at hun altid har foretrukket ældre mænd.

Det var det, der fik hende til at sætte aldersgruppen op på Tinder, fordi hun var træt af umodne fyre på hendes egen alder.

Hun fortæller: 

“Jeg satte alderen på 25 til 60 årige og dagen efter matchede jeg med Jeff. Hans profil fik mig til at stoppe, da hans billede var af ham, der stod uden for huset. Hans biografi sagde, at han lige var færdig med at sætte det i stand, så jeg tænkte, at det ville være en god historie, at fortælle mine venner, selvom det ikke fungerede.” 

Efter deres første date, hvor de havde spist på en fin restaurant, var der virkelig amoriner i luften.

Jeff inviterede Allana med til Marbella til sin fødselsdag kun en uge senere.

Hun fortalte, at det kun var meningen de skulle være i Marbella i en uge, men at de endte med, at blive der i hele 17 dage.

Da hun til sin fødselsdag, oveni turen til Marbella, fik diamantøreringene af ham, skældte hun ham ud over, at have brugt så mange penge når de kun havde kendt hinanden i så kort tid.

Hun tilføjer dog, at hun også var ret oppe at køre over gaven.

Hun fortæller: 

“Jeff sagde til mig, at han elskede mig i Marbella og jeg sagde det tilbage, som om jeg bare vidste det. Der er ingen spil med en ældre mand. De skjuler ikke, hvordan de har det. Vi sov sammen for første gang på ferien. Hans alder gjorde bestemt ingen forskel.” 

Tingene tog virkelig fart, da de landede tilbage i Storbritannien, da Jeff som ejer et advokatfirma, bad Allana om, at flytte ind i palæet sammen med ham, hvor hun arbejder som hans personlige assistent. 

For nyligt den 2. juni friede Jeff til Allana med en kæmpe diamantring. 

Allana er blevet introduceret til Jeffs to voksne børn, Nina, som er samme alder som hende og Josh på 21 år.

Tilsyneladende kommer børnene og Allana godt ud af det med hinanden og går endda på natklubber sammen. 

Allana fortalte: 

“Min mor er super begejstret, hun har altid ønsket, at jeg skulle have dette eventyrliv. Hun sammenligner mig med Julia Roberts i Pretty Woman.” 

“Jeff er så venlig, afslappet og sjov. Han er så generøs og elsker at gøre alle omkring ham glade.” 

Hun fortalte også, at hun er stolt af at være i et forhold med Jeff og at hun vil have folk til at indse, at det er okay at være i et forhold med stor aldersforskel. 

Jeff har tidligere datet yngre kvinder, men det har aldrig fungeret før.