25-årig anholdt i Netto: Men det var hvad der skete bagefter, folk snakker om

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Anholdelsen tog en uventet drejning.

Mest læste i dag

Tirsdag klokken 11 blev lokalpolitiet kaldt ud til Netto i Hurup, Nordjylland, grundet en upassende kunde.

Det skriver Ligeher.nu.

- Han råbte og skreg inde i butikken, så vi kørte ned og fik fat i ham. Det viste sig, at der var tale om en 25-årig mand fra Thyborøn-området, som endte med at blive anholdt, fortæller politikommissær Henrik Jensen fra Lokalpolitiet i Thisted.

Den 25-årige mand blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Men inden den sigtede nåede at blive ført ind i patruljebilen, gjorde manden et flugtforsøg. Det førte til ydermere en sigtelse for at flygte under anholdelse.

Den sigtede blev bragt med på stationen i Thisted, hvorefter han sidenhen blev løsladt.

Men noget viser sig, at mandens kriminelle handlinger ikke var så nemme at skille sig af med. For kort tid efter fik han gensyn med ordensmagten.

- Om han har været utilfreds med vores service eller hvad, det ved vi ikke. Men kl. 15.35 bliver vi kaldt ned til Kvix her i Thisted, hvor der er blevet brugsstjålet en personbil, som er kørt fra stedet, og den 25-årige bliver så genkendt på overvågningen, fortæller Henrik Jensen.

Den sigtede har lige siden været meldt efterlyst, og det har ikke lykkedes politiet at komme i kontakt med ham.

Flugtbilen er en mørkegrå Kia Picanto med registreringsnummeret DL 80 548. Har du informationer om bilen eller den sigtede, kan du kontakte politiet på telefon 1-1-4.

Anbefalet til dig