26-årige Nikolaj hyldet: Reddede Dagli' Brugsen

Af: Lucas Andreas

|

29/01/2024

Foto: Google street view
Foto: Google street view
Han hyldes foran 450 kolleger.

Mest læste i dag

Det er ingen hemmelighed, at mange butikker kæmper med budgetterne efter energikrisen, der har skudt elpriserne op med raketfart. Særligt for de små lokale butikker, der allerede opererer på et stramt budget, er det ekstra hårdt. Det har Dagli Brugsen Helgenæs for længst måttet sande, men takket være 26-årige Nikolaj går butikken nu mod bedre tider.

Det skriver TV2.

Nikolaj Hansen, den unge og energiske brugsuddeler fra Dagli' Brugsen Helgenæs, har for nylig opnået en kæmpe anerkendelse. Ved Coops award show, hvor 450 deltagere fra lokale brugser landet over var samlet, blev han kåret som Årets Fighter. Denne ære kom som en overraskelse for Hansen selv, der udbrød: "Det er simpelthen løgn," da hans navn blev annonceret.

Hansens arbejde med Dagli' Brugsen på Helgenæs på Djursland har været intet mindre end bemærkelsesværdigt. Da han overtog butikken for knap to år siden, stod den over for en mulig lukning. Men med en jysk beslutsomhed og et engagement, der strækker sig ud over det sædvanlige, formåede den 26-årige brugsuddeler at vende skuden. "Jeg er jo jyde. Det er naturligt for mig, at hver gang jeg går ind ad døren til brugsen, så skal jeg give den gas. Det er jeg opdraget med," sagde Hansen.

Hansens indsats har ikke kun været en enmandshærs kamp. Han understreger vigtigheden af teamwork og samarbejde: "Jeg kunne ikke have gjort det alene. Jeg har haft god opbakning fra bestyrelse, personale og Coop," udtalte han, samtidig med at han også gav en hyldest til butikkens kunder. "Helgenæs er et sjovt sted, her er kæmpe lokal opbakning. Jeg plejer at sige, at vi har de bedste kunder," tilføjede han.

Et af de initiativer, brugsuddeleren har iværksat for at redde brugsen, er en indsamling til elektroniske prisskilte. En sådan modernisering vil gøre dagligdagen langt nemmere og effektiv. Han har allerede indsamlet 140.000 kroner til formålet: Penge, som alle kommer fra frivillige.

Prisen som 'Årets Fighter' blev fejret med manér - ved at byde brugsens medlemmer på champagne og ti procent billigere varer hele dagen fredag. Denne hæder viser ikke kun Hansens personlige succes, men også styrken i fællesskabet og den lokale støtte, der kan udrette store ting, selv i en lille by som Helgenæs.

Anbefalet til dig