27-årig kvinde stjal barnevogn og blev snuppet af politiet - så gjorde hun det én gang til

Af: Mie M.B

|

28/02/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kvinden opbevarede de stjålne barnevogne ved egen bopæl

Mest læste i dag

I Roskilde har en usædvanlig hændelse fanget politiets og offentlighedens opmærksomhed, da en 27-årig kvinde gentagne gange er blevet taget i at stjæle tomme barnevogne. Denne uventede form for tyveri førte til en snarrådig indsats af både politi og borgere, som resulterede i kvindens anholdelse. Det fortæller SN.

Den første episode fandt sted torsdag i sidste uge, hvor kvinden blev spottet, da hun stjal en tvillingebarnevogn fra Ringstedgade. Et vidne leverede en detaljeret beskrivelse af tyven, hvilket inkluderede træk som lyshåret, iført helt sort tøj og en farverig lyserød skoletaske, samt små tatoveringer på hånden og et Beats by Dre headset.

Den kreative tilgang til at fange tyven involverede en mand, der genkendte kvinden fra beskrivelsen. Han lokkede hende i en fælde ved at tilbyde hende penge tilbage for et depositum og kontaktede herefter politiet. Da kvinden mødte op for at modtage pengene, ventede politiet på hende, hvilket ledte til hendes anholdelse.

På kvindens bopæl nær Ringsted fandt politiet den stjålne tvillingebarnevogn, og hun blev efter afhøring løsladt. Men historien slutter ikke her. Mandag modtog politiet endnu en anmeldelse om tyveri af en barnevogn, igen fra Ringstedgade. Denne gang var det en mor, der deltog i efterfødselstræning, som opdagede, at hendes to måneders gamle babys barnevogn var forsvundet.

Politiet besluttede at genoptage efterforskningen og rettede igen fokus mod den 27-årige kvinde. Ved et besøg på hendes adresse fandt de den manglende barnevogn.

Anbefalet til dig