27-årig mand skulle have opgraderet klædeskabet i Bilka - men havde glemt én vigtig detalje

15/09/2023

Jesper Bengtson

Foto: Shutterstock
Den unge mand blev taget med fingrene i kagedåsen.

Mest læste i dag

En ung mand i Bilka endte i fedtefadet efter at have begået en fejl 40, da han ville have fat i noget nyt kluns fra Bilka.

Medarbejderne i de danske dagligvarebutikker er hver dag vidne til lidt af hvert.

Det kan enten være gode episoder, der sætter et smil på medarbejdernes læber, men af og til udsættes de også for bedrageri eller direkte voldsomme episoder.

I onsdags udspillede der sig en bizar situation i Bilka i Herning, da en 27-årig mand, der ikke havde læst på lektien, ville forsøge at snyde varehuset.

Det skriver Herning Folkeblad.

Onsdag klokken 16 stoppede varehusets personale en butikstyv, der havde overset en ganske åbenlys detalje, da han prøvede at smugle en række varer ud af butikken.

Det var en 27-årig mand fra Ikast, der forsøgte sig med tyveriet, hvor han forsøgte at få sig noget gratis tøj, men det gik mildest talt ikke efter planen.

Manden havde nemlig ikke tænkt over, at både tøj og sko indeholder tyverialarmer, og derfor blev han taget med fingrene i kagedåsen, da han forsøgte at snige en kasket, jakke og fire par sko ud af butikken.

På vej forbi kassen gik alarmerne i gang, og det førte til at personalet fik stoppet ham.

Bilka-medarbejderne fik tilkaldt politiet, der både anholdte og afhørte den 27-årige mand. Han blev efterfølgende løsladt med en bøde i hånden for hans tyveriforsøg.

Anbefalet til dig