27 millioner - Så kan det blive dit

04/4/22 08:50

Sarah Steenfeldt

Foto: Edc Poul Erik Bech, Frederiksberg C
Jeps, du læste helt rigtigt. 27 millioner og dermed landets dyreste håndværker tilbud.

Som regel forbinder man håndværkertilbud som de billigste boliger på markedet. 

Her kan man ofte for en god pris få en bolig - som dog så kræver en kærlig hånd. 

Nu har et lidt anderledes håndværkertilbud ramt markedet. Der er nemlig tale om Danmarks dyreste. 

Men selvom der betales et stort beløb for boligen, så kommer man altså ikke uden om, at den også i den grad trænger til en renovering.

Boligen er beliggende på Frederiksberg - og i hovedstaden er boligpriserne landets højeste. Derfor er Danmarks dyreste håndværkertilbud - ikke overraskende - også beliggende her.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Hvis du er interesseret i den 250 kvadratmeter store villa på Poul Møllers Vej i et eftertragtet boligområde et stenkast fra Frederiksberg Have, skal du være klar til at smøge ærmerne op. 

Boligen der netop sat til salg til 27 millioner kroner, har næsten halvanden hundrede år på bagen og mange af de herskabelige detaljer kan stadig findes rundt omkring i hjemmets ti værelser, der dog "skal sættes i stand fra A til Å",  som den lokale mæglerbutik Edc Poul Erik Bech, Frederiksberg C  skriver i boligens salgsmateriale.

Foto: Edc Poul Erik Bech, Frederiksberg C 

Foto: Edc Poul Erik Bech, Frederiksberg C 

Landets dyreste kvadratmeter

Der er tæt på ingen villaer til salg på Frederiksberg; i skrivende stund er der kun ti, og netop det stærkt begrænsede udbud har presset boligpriserne helt i vejret:

Ifølge Boliga.dk ligger den gennemsnitlige kvadratmeterpris for de udbudte huse i Frederiksberg Kommune på lige omkring 91.000 kroner i øjeblikket – det absolut højeste prisniveau i Danmark, hvor landsgennemsnittet til sammenligning ligger på 16.000 kroner for en kvadratmeter villa til salg.

Håndværkertilbuddet ved Frederiksberg Have lægger sig dog også i front her; den milliondyre udbudspris kan nemlig omregnes til en kvadratmeterpris på mere end 107.000 kroner.

Frederiksberg er da også et af de steder, der i 2021 præsterede en af årets største villahandler, da en herskabelig 523 kvadratmeter stor villa på Lindevej blev solgt for 61,15 millioner kroner.

Se landets dyreste håndværkertilbud her