28-årig tog hævn og stjal fra politiet: Det skulle han ikke have gjort

Af: Mie M.B

|

14/12/2023

Foto: Google Street View
Foto: Google Street View
Manden har nu fået endnu en sigtelse på CV'et

Mest læste i dag

Mandag aften klokken 23.49 blev en 28-årig mand fra Fredericia løsladt fra Fredericia Politigård. I stedet for at forlade stedet med en række sigtelser besluttede han sig i stedet for en noget kontroversiel handling. Han begav sig til politiets parkeringsplads, hvor han stjal nummerpladerne fra fem civile politibiler som en form for hævn. Det skriver Fredericia Dagblad.

Hvad den 28-årige mand ikke lige havde tænkt over var, at den hævngerrige hændelse blev fanget på overvågningskamera, der registrerede mandens bevægelser fra politistationens hoveddør til parkeringspladsen. Dette gjorde det let for politiet at identificere og lokalisere manden bag den impulsstyrede tyveriaktion.

Mikkel Ross, vicepolitiinspektør ved Sydøstjyllands Politi, udtaler: "Som vi havde på fornemmelsen, var det en mand, der var lidt utilfreds med politiet. Han tilstod, at han havde stjålet nummerpladerne og forklarede, at han havde smidt dem i en hæk på Lumbyesvej."

En patrulje fandt faktisk de fem stjålne nummerplader, som hurtigt blev monteret tilbage på politibilerne. 

Den 28-årige mand står nu overfor endnu en sigtelse, nemlig tyveri, som følge af hans handlinger.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig