29-årig mand indlagt på hospitalet: Fik slag i hovedet med økse

Af: Mie M.B

|

30/01/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det voldsomme overfald har indtil videre tre mistænkte

Mest læste i dag

Natten til tirsdag blev Københavns Politi kaldt ud til Sundholmsvej på Amager efter en rapport om et alvorligt overfald. En 29-årig mand blev udsat for et brutalt angreb, hvor han blev slået i hovedet med en økse. Offeret er nu indlagt på hospitalet med alvorlige skader, og hans tilstand er fortsat kritisk. Det skriver B.T.

I forbindelse med denne voldsomme hændelse har politiet anholdt tre mænd, der mistænkes for at stå bag overfaldet. De anholdte er henholdsvis 24, 31 og 45 år gamle, og de blev alle pågrebet tæt ved gerningsstedet.

Disse tre mænd vil blive fremstillet i grundlovsforhør senere i dag. Detaljerne omkring deres sigtelser er endnu ikke offentliggjort, og det er uklart, hvad deres specifikke roller i angrebet kan have været.

Københavns Politi arbejder med forskellige teorier omkring motivet bag overfaldet. Der er ikke yderligere information om, hvorvidt der er en relation mellem de anholdte og offeret, eller hvad der kan have ledt til denne voldelige handling. Politiet har dog understreget, at intet tyder på, at hændelsen er relateret til bandekriminalitet.

Anbefalet til dig