3 heldige danskere vinder i Lotto: Danske Spil har endnu ikke hørt fra dem

Foto: Danske Spil
Foto: Danske Spil
Lotto-vinderne har stadig ikke henvendt sig til Danske Spil.

Mest læste i dag

Der er sikkert kronede dage i et hjem i Vestsjælland efter lørdag aftens trækning i Lotto, hvor en heldig vinder løb med hele 8 millioner kroner.

Derudover blev der trukket yderligere to millionærvindere – en fra Nordjylland og en Sønderjylland. 

Sådan skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

En heldig vestsjællænder, som har købt sin kupon på mobilen, vandt lørdag aften 8 millioner kroner i Lotto. Vi tager den lige en gang mere for Prins Knud – 8.000.000 skattefrie kroner. Mon ikke der bliver holdt et ordentligt bal i vintermørket på en sjappet søndag?

Også kronede dage i Jylland
Udover den ordinære trækning bliver der i Millionærhancen hver lørdag også trukket lod om 2x1 million kroner blandt alle spillede Lotto rækker.

Her gik de fyrstelige gevinster begge til Jylland:

  • Den ene, heldige millionvinder har spillet med via sit abonnement, og kommer fra Nordjylland

  • Den anden millionvinder har trodset sne og slud og købt sin kupon hos SuperBrugsen i Rødekro

”Stort tillykke til alle ugens heldige vindere fra os i Danske Spil. Det er fantastisk hver gang, nogen vinder i vores lotterier. Vores rådgivere sidder klar til at tage hånd om de danskere, som vinder større gevinster, så vi er sikre på, at overgangen til en tilværelse som millionær, måske mangemillionær, går så gnidningsfrit som muligt,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

Danske Spil har endnu ikke talt med vinderne, men ser frem til at høre fra dem.

Lotto tal d. 20. januar
8, 15, 18, 27, 31, 32, 33

Tillægstal
28

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig