3 tips til et succesfuldt firmaevent

18/12/2019

Christian Granhøj Skouboe

Food trucks bliver hele tiden mere og mere populære. Foto: Pixabay
Skal du afholde et firmaevent inden for den nærmeste fremtid? I så fald er der flere parametre, der spiller ind i forhold til, om det bliver vellykket eller ej. Det er først og fremmest vigtigt, at du formår at skabe en hyggelig og uformel atmosfære, så medarbejdere kan åbne sig mere op og udvise nogle af deres mere private sider. Det kan gøres på forskellige måder, og du vil her i artiklen blive præsenteret for tre tips til, hvordan du kan sikre et succesfuldt firmaevent for dine ansatte.

Mest læste i dag

 

Et firmaevent kræver, at der er tænkt over de helt små, lavpraktiske ting. Det er eksempelvis vigtigt, at der naturligvis er mad til medarbejderne i løbet af dagen. Her kan du med fordel booke en foodtruck, der kan blive et helt naturligt samlingspunkt, hvor dine gæster kan falde i snak, mens de venter på lækker mad. På den måde behøver du heller ikke at stresse over, hvordan de mange munde skal mættes, da en sådan foodtruck vil klare det hele for dig.   

 

 

Sørg for at vælge den helt rette lokation for eventet 

For at arrangere et succesfuldt firmaevent er det tilmed vigtigt, at du formår at vælge den helt oplagte lokation. I den forbindelse bør du blandt andet tænke over, hvordan de ansatte skal kunne komme derhen. Her kan du med fordel bestille en bus, hvis det er langt væk, og det er tilmed en god måde at få dine medarbejdere til at falde i snak helt fra eventets start. Endvidere skal du naturligvis tage højde for, om lokationen passer til de planer, du har for selve eventet. 

Er det primært et teambuilding-arrangement med formålet, at dine ansatte skal lære hinanden bedre at kende og arbejde bedre sammen, kræver det muligvis nogle særlige redskaber og lokaler. Du bør derfor på forhånd lægge en plan for, hvad der skal ske, da det har en stor indflydelse på valg af lokation. Endelig skal valget af lokation naturligvis stemme overens med det budget, du har for hele eventet. Der er således mange parametre, der spiller ind i forhold til dette. 

Få professionel hjælp udefra, og undgå ventetid 

Hvis du gerne vil opnå et succesfuldt firmaevent for dine ansatte, er det tilmed vigtigt, at du sørger for at få hjælp udefra. Et event er ikke noget, man på egen hånd kan arrangere, men i stedet er du nødt til at fordele arbejdsopgaverne på en hensigtsmæssig måde. Dette punkt hænger sammen med, at det naturligvis ikke er dig selv, der skal lave maden, men det kan du i stedet få andre til. Det bør heller ikke være dig, der render rundt med drikkevarer til de ansatte, men du kan måske hyre nogle til at varte dem op. På den måde kan dine medarbejdere også bedre koncentrere sig om eventets egentlige formål, hvad end dette måtte være. 

Det er vigtigt for de ansattes samlede vurdering af et event, at der er styr på tingene, og at det hele kører som smurt. Det er de færreste mennesker, der sætter pris på masser af ventetid, men i stedet bør du bestræbe dig efter et konstant flow, hvis du gerne vil opnå et succesfuldt firmaevent.

Anbefalet til dig