30-årig kvinde fundet død i solarie

02/06/2022

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
En 30-årig kvinde blev fundet død i et solarie.

Mest læste i dag

En kvinde i 30'erne er død i et solcenter i Swansea, Waels, har politiet bekræftet.

South Wales politi blev kaldt til Lextan solcenter i byen sidste lørdag, efter at paramedicinere rapporterede om, at et lig var blevet fundet.

En talsmand for kæden af ​​saloner bekræftede, at kvinden var en kunde, og tilføjede at medarbejdere er blevet tilbudt rådgivning efter den uhyggelige opdagelse.

Omstændighederne omkring kvindens død er på nuværende tidspunkt ukendte. Det skriver Mirror.

"South Wales Police blev tilkaldt omkring kl. 16.05 lørdag den 28. maj af den walisiske ambulancetjeneste efter rapporter om, at liget af en kvinde var blevet fundet i kommercielle lokaler på Carmarthen Road, Fforestfach," sagde Kriminalinspektør Gareth Jones fra South Wales Police til Wales Online.

"Redningstjenesterne deltog og fandt liget af en kvinde i 30'erne. Der menes ikke at være nogen mistænkelige omstændigheder omkring hendes død. Hendes pårørende er blevet underrettet, og en sag er blevet videregivet til retsmedicineren," tilføjede han.

En talesperson for Lextan kondolerede med familien til den unavngivne kvinde, der døde i solariet.

"Vi kan desværre bekræfte, at en kunde døde i vores Fforestfach-salon lørdag den 28. Vi kondolerer den afdødes familie og venner, og vi har også tilbudt rådgivning til alle berørte medarbejdere. Vi samarbejder med South Wales Polices efterforskning af denne sag," tilføjede hund.

Anbefalet til dig