30-årig mand døde da han 'legede' med sig selv: Du gætter aldrig, hvad lægerne fandt i hans bagdel

12/05/2023

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Det gik helt galt, da den 30-årige mand 'legede' med sig selv.

Mest læste i dag

Den 30-årige mand boede hjemme hos sine forældre og blev fundet død på gulvet i sit værelse af brandfolk, der måtte bryde døren op.

Han var iført en kvindebadedragt og havde indpakket ben, overkrop og hals i strimler af plast og stof. Mandens forældre tilkaldte hjælp, da han ikke åbnede den låste dør, selvom de længe forsøgte at få deres søn til at åbne. Det blev afsløret i en rapport om de usædvanlige omstændigheder omkring hans død ifølge Mirror.

Politiet fandt et elektrisk massageapparat ved siden af mandens lig, som stadig var tilsluttet stikkontakten. Undersøgelser viste, at apparatet, der var slidt, havde funktionsfejl, mens det var tilsluttet, og det resulterede altså i, at manden fik et elektrisk stød, der tog livet af ham.

Forbrændinger på mandens hud, et par centimeter over hans penis, matchede formen på massageapparatets hoved. Hans død blev derfor erklæret som et uheld.

Det fandt de i mandens bagdel

Det slidte massageapparat, var dog ikke det eneste, der blev gjort af bizarre fund.

En obduktion udført 48 timer efter hans død, afslørede også et 'mærkeligt fremmedlegeme' i mandens tarm. Læger fra University Hospital Hradec Králové i det nordlige Tjekkiet offentliggjorde detaljer om mandens sag i tidsskriftet Legal Medicine og fortalte, at det var en specielt kondom, hvor der var en rund plastcylinder med bordtennisbolde i.

Anbefalet til dig