32-årig mand kørte over Storebæltsbroen 29 gange uden at betale: Nu er han sigtet af politiet

Af: Mie M.B

|

22/02/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Manden undgik betaling ved Storbæltsbroen ved betalingsanlægget

Mest læste i dag

I en opsigtsvækkende sag har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi afsløret en 32-årig mand, der har formået at undgå betaling ved Storebæltsbroen hele 29 gange. Dette usædvanlige bedrageri strakte sig over flere måneder og har kostet broen 7925 kroner i tabte indtægter. Den kreative, men ulovlige praksis, involverede mandens personbil og udnyttelse af betalingsanlægget ved broen. Det skriver TV 2 Øst.

Ifølge politikommissær Kim Brønnum fra lokalpolitiet i Slagelse begyndte mandens serie af ubetalte ture i august 2023, med den seneste episode registreret den 19. januar i år. Hver gang lykkedes det manden at krydse uden at betale, men hans handlinger gik ikke ubemærket hen. Broens omfattende videoovervågning registrerede hver eneste passage, hvilket til sidst førte politiet direkte til gerningsmanden og hans køretøj.

Efter en grundig efterforskning, hvor politiet sporede manden via overvågningsbilleder, blev han sigtet for at have unddraget sig betaling 29 gange. Han har erkendt samtlige forhold.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig