33-årig kvinde shoppede for over 10.000 kroner i Føtex: Problemet var bare, at det ikke var hendes penge

Af: Mie M.B

|

15/02/2024

Foto: Shutterstock
Dankortsvindlen strakte sig over en hel måned før det blev opdaget

Mest læste i dag

I en usædvanlig sag fra Christiansfeld står en 36-årig kvinde over for retslige konsekvenser for at have misbrugt et firmakort til personlige indkøb. Det skriver JydskeVestkysten. Kvinden, der var ansat i en vaskeri-virksomhed, benyttede sig af kortet til at gennemføre 25 forskellige indkøb i Føtex Kolding Syd over en periode fra 25. august til 23. september 2021, hvilket resulterede i et samlet forbrug på 11.337 kroner.

Denne handling førte til, at kvinden blev sigtet for tyveri ved brug af stjålet betalingskort. Imidlertid udeblev hun fra sit planlagte retsmøde i Kolding, hvilket fik anklageren til at anmode om en anholdelsesordre, så hun kan blive stillet til ansvar for sine handlinger. Dommeren imødekom anmodningen, men det er endnu uafklaret, hvornår sagen vil blive genoptaget i retten.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig