33-årig Netflix-stjerne omkommet i tragisk ulykke

28/9/22 09:12

Henrik Rothenbücher

Den 33-årige skuespiller Robert Cormier er omkommet efter en tragisk ulykke.

Den 33-årige canadiske skuespiller Robert Cormier er særligt kendt for sin rolle i Netflix-serien, 'Designated Survivor', hvor han spillede over for '24 timer-stjernen' Kiefer Sutherland, er desværre afgået ved døden.

Det er det amerikanske medie The Hollywood Reporter, der beretter om den 33-årige skuespillers dødsfald. Det skete fredag i en hospitalsseng i den canadiske by Ontario, hvor han døde som følge af de skader han havde pådraget sig efter en ulykke.

Præcis hvad der er sket, er endnu ikke meldt ud, men søsteren Stephanie Cormier fortæller til Hollywood Reporter, at hendes bror var ude for et voldsomt fald, og det er skaderne fra dette, der har kostet ham livet.

Robert Cormier havde tidligere læst økonomi og arbejdet som bartender, og det var først for nyligt, at han for alvor brød igennem.

Han fik en rolle i den store tv-serie, 'Designated Survivor' i 2016, mens det i 2019 for alvor tog fart, da han fik rollen som Kit Jennings i tv-serien 'Slasher'.

Sidenhen har han spillet med i Fingers Crossed, American Gods samt Heartland, og han nåede netop at indspille Transmission: Vol.1, The Intersection samt The Antagonist, inden hans død.

De tre sidstnævnte er dog endnu ikke udgivet.