35-årig lærerinde med frygtelig indrømmelse: Havde sex med to mindreårige elever

Af: Ida Hansson

|

08/09/2023

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Den 35-årige lærerinde, der også er mor til tre, har nu indrømmet, at hun også tvang eleverne til at sende nøgenbilleder.

Mest læste i dag

Moderen er gift og har tre børn, så hun er måske ikke den første man skulle mistænke for at udnytte mindreårige seksuelt, samt tvinge dem til at sende nøgenbilleder af sig selv. 

Men desværre er det sandheden. Den 35-årige lærerinde har nu indrømmet, at hun har haft sex med to mindreårige elever, og tvunget dem til at sende nøgenbilleder.

Den 35-årige Chrystal Frost sagde op fra Crenshaw Christian Academy i Alabama, efter at hun angiveligt blev taget i at bytte nøgenbilleder med en 15-årig elev på Snapchat- noget teenageren viste sine klassekammerater.

En politiefterforskning viste efterfølgende, at Frost angiveligt havde et seksuelt forhold til drengen, hvilket førte til, at politiet opdagede en anden 16-årig, som hun angiveligt også havde planer om at have sex med.

Da hun blev konfronteret af politiet, tilstod hun angiveligt de modbydelige handlinger. Det skriver Daily Mail.

Det der udløste efterforskningen var angiveligt et 'eksplicit' billede, som Frost sendte til den 15-årige og 'bad eleven om at sende et billede fra maven og ned', ifølge en arrestordre citeret af Fox News.

Det blev bragt til skolens opmærksomhed af et anonymt tip, som hævdede, at den 15-årige var i besiddelse af et 'nøgenbillede af matematiklæreren på sin telefon'.

Efter at teenageren også angiveligt havde delt billedet med sine klassekammerater, konfronterede en administrator Frost, som angiveligt indrømmede at have sendt billedet.

Foto: Crenshaw County Jail

Hun indrømmede også at have et andet billede, hun sendte til cheerleaderne, hvor hun trak sine Nike-shorts højt op, så hendes numse kunne ses, tog billedet og sendte det som en joke.'

Den 24. august sagde Frost op, og Luvernes politi indledte en undersøgelse efter at være blevet kontaktet af skolen, i første omgang kun på grund af billederne. Efter at en studerende fortalte politiet om billedet, eskalerede efterforskningen, da han afslørede, at forholdet ikke kun var online, og at de to havde været intime.

Den studerende hævdede, at efter at have sendt et uanstændigt billede af sig selv, tilbød Frost ham derefter sex. Han sagde derefter, at de mødtes mindst fire gange på en ejendom ejet af hans familie.

Forholdet blev stoppet af eleven tidligt på sommeren, men politiet har angiveligt også opdaget et andet forhold, som hun havde med en 16-årig, der gik i hendes klasse året før.

Hun er nu tiltalt for at møde et barn og udføre en ulovlig seksuel handling, elektronisk opfordring til et barn, to tilfælde af en skoleansat, der har deltaget i en seksuel handling, og to tilfælde af en skoleansat, der distribuerer uanstændigt materiale til en elev.

Anbefalet til dig