365discount deler stor nyhed: Det bliver helt tæt på NORMAL

Af: Lucas Andreas

|

08/10/2024

Nyheder
Foto: ricochet64 / Shutterstock.com
Foto: ricochet64 / Shutterstock.com
365discount deler en stor nyhed.

Lige nu læser andre også

Det var en stor overraskelse, da Coop gav den velkendte Fakta-kæde en total makeover og introducerede 365discount - Coops discount sats.

I dag har kæden over 350 butikker på landsplan, og den er blevet en potent konkurrent til Rema 1000, Netto og de andre discount butikker.

Det betyder dog ikke, at kæden ikke fortsætter med at forny sig.

365discount på Storegade 20 i Hinnerup bliver bygget om og udvidet til en større og mere tidssvarende butik. Ombygningen er så småt gået i gang, og den forventes af være færdig i slutningen af januar 2025.

Det skriver 365discount i en pressemeddelelse.

Butikken vil være lukket for kunder i fjorten dage i begyndelsen af januar.

Butikschef Poul Bro Miltersen glæder sig til at slå dørene op til en forandret butik i det nye år, som vil give kunderne en forbedret indkøbsoplevelse. Han siger:

”Vi opgraderer butikkens indretning, og der kommer nyt inventar og nye kølemøbler. Sortimentet bliver udvidet med flere ferskvarer og mere frugt og grønt. Og så kommer der et selvbetjeningsområde, hvor man kan betale med både kort og Coops app.”

Normal kommer til byen

365discount i Hinnerup får desuden ny nabo. I forbindelse med ombygningen bliver der plads til en Normal-butik ved siden af butikken, som åbner i løbet af foråret 2025.

Anbefalet til dig