39-årig kvinde døde af corona-symptomer før hun fik svar på sin prøve

Nyheder
Privatfoto
Testresultaterne nåede aldrig at komme tilbage til den 39-årige Natasha Ott, der pludselig døde efter at have mærket symptomer på coronavirus.

Lige nu læser andre også

En 39-årig kvinde ved navn Natasha Ott fra New Orleans, mistede pludselig livet, ganske kort før hendes test for coronavirus var klar.

Flere internationale medier heriblandt news.com.au skriver, at den 39-årige kvinde for to uger siden var blevet ramt af en forkølelse. Ganske pludseligt i løbet af natten mistede hun pludselig livet, og det vides endnu ikke hvorfor.

Ifølge hendes partner, Josh Anderson, så blev Natasha Ott i første omgang nægtet at blive testet for coronavirus, selvom hun havde flere symptomer på det.

Hun blev klassificeret som værende i lavrisikogruppen, og derfor mente de ikke, at der var nogen grund til, at hun skulle blive testet.

I løbet af ugerne var der ingen bedring at spore hos Natasha Ott, og derfor endte det med, at hun alligevel fik lov til at blive testet. Det blev hun så i mandags.

Desværre så omkom hun natten til lørdag. Kort forinden havde hun fortalt sin partner, at hun kunne mærke noget i hendes lunger.

I et langt og rørende opslag på Facebook har Natasha Otts partner, Josh Anderson, fortalt om hele forløbet.

Indtil videre kender de fortsat ikke svaret på prøven, som først forventes at være klar i morgen.

 

Anbefalet til dig