4 personer slynget ud af vogn i forlystelse: 2 personer kæmper nu for livet

08/09/2022

Naja Radik

Foto: Privat
To gæster i forlystelsesparken kæmper nu for deres liv, efter at være blevet slynget ud fra en tilsyneladende afsporet vogn i en forlystelsespark.

Mest læste i dag

Ulykken gik ud over fire personer i Allou Fun Park i Athen, Grækenland. 

Gæsterne blev kastet fra deres vogn på La Isla forlystelsen, som stiger til en højde på omkring 15 meter, da den susede i vandet og sendte ofrene ud i nærliggende buske. 

De to hårdt kvæstede var en 21-årig kvinde, som nu er i kritisk tilstand på grund af en brystskade og en mand på 24 år, der skal opereres for en bristet milt.

Forlystelsesparkens chefer hævder, at ulykken var forårsaget af rytterne. 

De to andre ofre var en 22-årig kvinde, der fik hjernerystelse og en mand ved navn Stelios på 25 år, der fik overfladiske skader og er blevet udskrevet fra hospitalet. 

Ulykken skete, da forlystelsen angiveligt blev afsporet i høj fart. 

Allou Fun Park har udsendt en udtalelse, der benægter, at vognen blev blev afsporet og insisterede på, at forlystelsen var sikker, og hændelsen undersøges nu af politiet.

Politiet har anholdt forlystelsesparkens vagtchef og dens juridiske repræsentant.

Efter at være blevet udskrevet fra hospitalet fortalte Stelios, at forlystelsesparkens embedsmænd beskyldte de fire besøgende for ulykken ved at hævde, at de stod op under turen. 

Han sagde, at han blev slået ud og fik skader på ribben, skulder, ben og hoved og fik 12 sting.

Kilder siger til græske medier, at årsagen til ulykken var, at vandstanden ikke var inden for de krævede grænser.

Allou Fun Park sagde i udtalelsen: 

“Vi vil gerne bekræfte, at der aldrig var en vognafsporing, mens vandstanden var tilstrækkelig til sikker drift af forlystelsen.”

“Vi kender stadig ikke de nøjagtige årsager, der fik gæsterne til at falde ud i busken, men vi er i kontakt med dem, for at finde ud af alle detaljer om hændelsen.” 

“I betragtning af, at der i de tusindvis af timers drift af denne forlystelse aldrig er sket en lignende hændelse før, er det virkelig tvivlsomt, hvordan, selvom vognen var på plads, at gæsterne så kunne ryge ud af vognen.”

Det rapporterer Metro.

Anbefalet til dig