41-årig mand nægtede at forlade Bilka: Kort efter tog situationen en uforudsigelig drejning

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Manden opførte sig upassende over for personalet.

Mest læste i dag

I torsdags udspillede der sig et større drama i Bilka, da en 41-årig mand nægtede at forlade butikken.

Medarbejderne i de danske dagligvarebutikker er hver dag vidne til lidt af hvert.

Det kan enten være gode episoder, der sætter et smil på medarbejdernes læber, men af og til udsættes de også for bedrageri eller direkte voldsomme episoder.

Sådan endte en ellers fredelig episode også i Bilka i Viborg, da en 41-årig mand ikke ville smutte fra butikken frivilligt.

Den 41-årige mand var ikke blot til stede i butikken, men opførte sig upassende, hvilket gjorde butikkens personale utrygge.

Politiet ankom

Da han blev ved med at nægte at forlade stedet, blev politiet kontaktet, og selv da ordensmagten ankom, nægtede manden at forlade butikken.

Efter kort tid stod det klart, at dialog ikke var vejen frem, og derfor valgte politiet at anholde ham.

Netop som de eskorterede ham ud af Bilka-butikken, måtte de endda benytte sig af peberspray, da manden blev aggressiv under anholdelsen.

“Peberspray bruger vi velovervejet, men da han havde en meget råbende og aggressiv adfærd overfor patruljen og forsøgte at komme ud af politiets greb, blev det anvendt”, udtaler politikommissær Kim Steiniche fra lokalpolitiet i Viborg.

Det står endnu uklart, om manden, der stod i spidsen for optøjerne, var påvirket på den ene eller den anden måde.

Efter at have været en tur forbi Viborg Politigård, hvor han blev sigtet for at ‘lægge hindringer i vejen for, at politiets kunne udføre deres arbejde’, blev han løsladt.

Anbefalet til dig