42-årig mand skabte sig i Netto: Da han blev ført ud på p-pladsen, tog sagen en uventet drejning

Foto: Shutterstock
Sagen tog en yderst uventet drejning.

Mest læste i dag

Mandag aften blev Netto på Østergade i Sønderborg ramt af uro, da personalet valgte at tilkalde politiet på grund af en 42-årig mands bizarre opførsel.

Det skriver Sønderborg Nyt.

Ifølge udtalelser fra Chris Thorning Vesterdal fra politiet befandt manden sig inde i butikken, hvor han højlydt råbte og skreg, hvilket resulterede i, at betjentene blev alarmeret om situationen:

“Der var en 42-årig mand, som råbte og skreg inde i butikken”, siger Chris Thorning Vesterdal.

For at håndtere situationen eskorterede betjentene den 42-årige ud på parkeringspladsen. Her fortsatte hans urolige opførsel, hvor han ikke kun råbte ukvemsord mod betjentene, men også blev anholdt og sigtet efter Ordensbekendtgørelsen.

I forbindelse med anholdelsen blev den 42-årige, der ikke har en fast adresse, gennemsøgt, og det resulterede i, at han blev sigtet for besiddelse af 1,3 gram hash, hvilket komplicerede hans situation yderligere:

"I forbindelse med anholdelsen blev den 42-årige, som er uden fast adresse, visiteret og han havde 1,3 gram hash på sig, som han også sigtes for."

Episoden i Netto understreger behovet for håndhævelse af offentlig orden og sikkerhed, når borgere opfører sig forstyrrende i offentlige rum.

Politiet er fortsat opmærksom på lignende situationer og er dedikeret til at opretholde roen i lokalsamfundet.

Anbefalet til dig