44-årig mand omkommet i forfærdelig tragedie

Presse-fotos.dk
Presse-fotos.dk
Den 44-årige mand forsøgte at redde sin egen hund, da det pludselig gik galt.

Mest læste i dag

En 44-årig mand er fredag eftermiddag omkommet efter en drukneulykke på Nordfyn.

Det bekræfter Fyns Politi over for TV 2 Fyn.

"Der er et jagtselskab ude at jage, og i den forbindelse er der en af jægernes hunde, der løber ud på isen, fordi hunden ser en and," forklarer vagtchef ved Fyns Politi, Milan Seyfabad.

Jægeren forsøgte straks at redde hunden op fra søen, men endte på tragisk vis med selv at gå igennem isen. Det skulle ende med at blive mandens skæbne, da han druknede i den iskolde sø.

Både politi og redningsberedskabet var hurtigt fremme ved søen nord for Tvedslundvej, hvor dykkere efterfølgende brugte omkring to timer på at finde manden i søen.

Jagtselskabet talte i alt 15 personer, som alle var vidner til den tragiske ulykke. Milan Seyfabad fortæller, at samtlige af disse personer er blevet tilbudt bistand i form af en krisepsykolog til at bearbejde den frygtelige oplevelse.

Drukneulykken bliver nu efterforsket, og sagen skrives op til retsligt ligsyn for at finde den nøjagtige dødsårsag, forklarer Milan Seyfabad.

Politiet modtog anmeldelsen om drukneulykken klokken 15.05 fredag eftermiddag.

Den afdødes pårørende er underrettet om dødsfaldet.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig