45-årig skuespiller fundet død

Foto: Shutterstock.com

Skuespilleren blev fundet død i en alder af blot 45 år.

Den 45-årige skuespiller Dieter Brummer, der særligt er kendt for sin rolle i ‘Home and Away’ blevet fundet død i sit eget hjem.

Ifølge de britiske medier Mirror, Daily Mail og The Sun, så blev Dieter Brummer fundet i sit hjem i Glenhaven, som ikke forholdsvis tæt på den australske storby Sydney.

Læs også

Nyt TV2-program er en kæmpe succes

Politiet blev kontaktet, da en person frygtede, at der var problemer i huset, og da politiet dukkede op, fandt den den blot 45-årige skuespiller helt livløs.

“Her fandt man en mand død indenfor. Dødsfaldet menes ikke at være mistænkeligt,” lyder det fra en talsmand ifølge Daily Mail.

 Venne Steve Comey har skrevet en besked fra hele familien, som han har delt med Dieter Brummers fans på Facebook.

Beskeden lyder således:

“På vegne af vores familie, er det med stor sorg at vi i dag kan dele denne besked. Vi har mistet vores smukke, talentfulde, sjove, komplicerede og elskede Dieter lørdag morgen. Han har efterladt et massivt hul i vores liv og vores verden, vil aldrig blive den samme,” lyder det i beskeden.

Årsagen til dødsfaldet står endnu ikke klart, og det vides heller ikke, hvorfor naboerne ringede til politiet for at få dem til at tjekke Dieter Brummers hus.

Læs også

Simon chokeret: Gurli Gris-is for fræk til børn