45-årige mand livestreamede børnevoldtægter: Nu er dommen i den frygtelige sag faldet

Foto: Marcelo.mg.photos/Shutterstock
Foto: Marcelo.mg.photos/Shutterstock
Nu har manden fået sin dom i Retten på Frederiksberg.

Mest læste i dag

En omfattende sag i Retten på Frederiksberg nåede sin afslutning, da en 45-årig mand blev idømt seks års fængsel for seksuelle overgreb på 25 børn.

Det skriver Presse-fotos.dk.

Manden, som havde instrueret voksne i at forulempe og voldtage børn ned til en alder af fem år, modtog dommen med lukkede øjne, et tydeligt tegn på den tunge byrde af hans handlinger.

Denne sag, som har rystet den danske offentlighed, involverede komplekse og dybt forstyrrende elementer, herunder live-streaming af overgreb og forsøg på incest.

Manden har ikke selv pågrebet sig på børnene, men har over livestreams opfordret voksne til at forulempe og voldtage børn helt ned til femårsalderen.

I et par af tilfældene blev manden også dømt for incest, da han i ét tilfælde opfordrede et barn på 8-10 år om at forgribe sig på en 6-8 årig - der ifølge manden selv var søskende. I et andet tilfælde betalte han en voksen kvinde 160 kroner, for at begå overgreb på en 6-8-årig pige, der angiveligt var kvindens datter.

Anklageren, Tasi Nørskov-Jensen, havde argumenteret for en straf på seks år, mens forsvarsadvokaten, Henrik Høpner, havde bedt om en mildere straf på tre til tre et halvt år.

– Samlet set er sagen så grov, at du får en langvarig fængselsstraf, fordi der er tale om så mange forhold, og fordi det er foregået over så lang tid, fortalte dommer Gerd Sinding, da hun afsagde dom i sagen.

Til trods for den alvorlige karakter af forbrydelserne blev mandens fulde tilståelse set som en formildende omstændighed, hvilket førte til den endelige domsfældelse.

Mens den dømte, Ivan Vos Thrysøe, overvejer en appel, står samfundet tilbage med en påmindelse om de tragiske konsekvenser af digitale forbrydelser og nødvendigheden af en konstant og ihærdig indsats for at beskytte børn mod sådanne grusomheder.

Anbefalet til dig