5-årig dreng fundet død – moren efterlod ham for at gå efter hjælp

Nyheder
Foto: Shutterstock
Under en vandretur i staten Alaska farede mor og søn vild. Nu er den lille dreng fundet død, efter moren efterlod ham for at gå efter hjælp.

Lige nu læser andre også

En tragedie har ramt en amerikansk familie efter den kun 5-årige dreng er blevet fundet død.

Det skriver Anchorage Daily News.

Gåturen gik galt

Lørdag fandt man liget af den 5-årige dreng, der blev meldt savnet efter en vandretur, der gik galt et par dage tidligere. Det siger Alaska State Troopers.

Jaxson Brown var på vandretur i nærheden af ​​Lunch Creek Trail i Alaska sammen med sin 36-årige mor, Jennifer Treat onsdag eftermiddag, da de to mistede sporet, skrev troopers i en online rapport.

Ifølge Alaska State Troopers blev de desorienterede, under deres tur og farede vild.

 

Kom til skade med sit ben

Jaxson og Jennifer havde tilbragt natten sammen før Jennifer gik efter hjælp.

 “Jennifer forlod Jaxson for at lede efter hjælp på egen hånd, da han efter sigende var træt og ikke ønskede at gå længere,” skrev Alaska State Troopers i deres rapport, som fortsætter:

“I hendes hast efter at finde hjælp snublede Jennifer efter sigende på en rod og skadede hendes ben alvorligt. Jennifer blev fundet dagen efter og en redningsindsats blev sat i gang med det samme for at finde Jaxson. ”

20 mand var sendt ud for at kigge efter jaxson på jorden, derudover var en kystvagt-helikopter sendt i luften for at støtte eftersøgningen. Ifølge Alaska State Troopers fand man Jaxson død omkring klokken 02.45 lokal tid lørdag.

De pårørende er blevet underrettet. Arten af ​​Jaxsons død var uklar ifølge Alaska State Troopers rapport.

Anbefalet til dig