5-årig pige skrev hjerteskærende seddel til sin far: Så skete det utænkelige

Af: Ida Hansson

|

25/08/2023

Foto: Facebook
Foto: Facebook
En 5-årig pige skrev en seddel til sin far, mens hun var på ferie og besøgte sine bedsteforældre.

Mest læste i dag

Et par blev ramt af den mest tragiske situation, man kune forestille sig - deres fem-årige piges død. Senere fandt de en meget speciel seddel adresseret til hendes far.

Sedlen var skrevet med et barns håndskrift og var adresseret til 'far'.

"Jeg savner dig så meget. Når jeg ser dig, bliver jeg så glad! Jeg elsker dig! Kærlig hilsen Birdie!!!" stod der.

Hendes far lagde billedet ud på Facebook med billedteksten: "Birdie er yndig."

Birdie var på besøg hos sine bedsteforældre i Ohio, da en bil, der kørte med lav hastighed, kørte ind i deres køretøj.

Birdies bror var også i bilen på tidspunktet for uheldet. De næste par uger skulle have været en tid for fest - lille Birdies fødselsdag nærmede sig, samt hendes start i ​​første klasse. I stedet planlægger forældrene nu en begravelse.

Familien oprettede en GoFundMe til hendes begravelsesudgifter. Det skriver Mirror.

"Vi mistede vores smukke, fjollede, fem-årige pige i en tragisk ulykke. Mens hun var på sommerens sidste tur, blev hun ramt med en bil i lav hastighed af et nært familiemedlem og døde på vej til hospitalet. Hun glædede sig til sin regnbuekage til sin fødselsdag i denne uge og til at begynde i første klasse. Hun var en social sommerfugl, et lille fjollehoved og var speciel for hver eneste person, der mødte hende. Hun gik altid i kjoler, læspede og havde et generøst hjerte" skrev de.

"Hun har to ældre brødre, som vil savne hende for evigt, og hvoraf den ene skal leve med traumet af at have set det ske," tilføjede hendes forældre på velgørenhedssiden.

Foto: Privat

følge US Department of Transportation anslår man, at 42.795 mennesker døde i trafikulykker med motorkøretøjer i 2022. Forbes Advisor beregner, at der sker en dødsulykke hvert 15. minut i USA.

Desværre er antallet af dødsulykker stigende. Der var en stigning på 7 % i antallet af dødsulykker med motorkøretøjer mellem 2019 og 2020.

Anbefalet til dig