5 måneder efter stjernens død: Nu er dødsårsagen fundet

19/04/2023

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
For 5 måneder siden fandt man liget af sangeren Aaron Carter. Nu er dødsårsagen endelig bekræftet.

Mest læste i dag

Årsagen til Aaron Carters død er nu blevet afsløret i hans obduktionsrapport. Sangeren blev fundet død i sit badekar i hjemmet i Lancaster, Californien, den 5. november sidste år. Han blev 34 år.

Rapporten siges at have vist, at han druknede i sit badekar efter at have taget alprazolam, en generisk version af Xanax, og inhaleret komprimeret difluorethan, som er et drivmiddel, der bruges i dåser med trykluft.

Rapporten, som blev indhentet af TMZ, sagde, at sangeren var blevet "uarbejdsdygtig, mens han var i badekarret på grund af virkningerne" af stofferne.

Det siges, at dette resulterede i, at han gled ned under badevandet og druknede.

Los Angeles County Medical Examiners rapport betyder, at hans død officielt er dømt som en ulykke.

Men Aarons eks-forlovede og moderen til hans lille barn fortalte mediet, at resultaterne "ikke er lukkede sagen for mig".

"Den hævder, at han druknede, men tilføjer også, at han bar en t-shirt og en halskæde i badekarret, hvilket ikke giver mening, hvorfor skulle han være i et badekar med tøj på? Jeg er stadig i chok og savner stadig Aaron hver dag. Jeg forstår ikke rækken af ​​begivenheder, og denne rapport får os kun til at stille flere spørgsmål," fortæller hun.

Sidste måned besluttede Aaron Carters mor Jane Schneck at frigive en række billeder taget på stedet for sangeren død. i et forsøg på at få politiet til at åbne en efterforskning. Det skriver Mirror.

Et af billederne, som Jane delte, viste badekarret, hvor sangeren døde.

Andre billeder viste håndklæder og trøjer spredt ud over badeværelsesgulvet.