5 tegn på din hund elsker dig

20/10/2020

Julie Møller

Foto: Shutterstock,com
Hundens er menneskets bedste ven, og der er ingen tvivl om, at hundens kærlighed kan blive vist på flere måder.

Mest læste i dag

Der kan være et helt særligt bånd mellem en hund og dens ejer. Det kan alle hundeejere skrive under på. Herunder kan du læse om 5 sikre tegn på, at din hund virkelig holder af dig.

1: Når du åbner døren, og hunden går bananas. 

Det er et sikkert tegn på kærlighed, når du åbner hoveddøren, og din hund danser en lille glædesdans, når den ser dig. Hvis hundens hale oveni købet logrer imens, så er der ingen tvivl om ægte kærlighed.

2: Hvis hunden har lyst til at sove ved siden af dig.

Når du putter dig ned under dynen, så er du sikker på, at du hund elsker dig, hvis den har lyst til at ligge ved siden af. Især hvis der er flere beboer i husstanden, og hunden vælger dig som dens udkårne sovemakker. Så er spørgsmålet bare, om hunden får lov til at hoppe op i sengen hjemme hos dig?

3: Hvis den har lyst til at blive kælet efter spisning

Det er et sikkert tegn på kærlighed, hvis din hund har lyst til at blive kælet med efter den har spist. 

4: Ømme blikke

Når din hund kigger dig i øjnene, så udløses oxytocin. Det er faktisk det samme hormon, der skaber bånd mellem nybagte mødre og deres barn. Så du kan nok forestille dig, hvor meget kærlighed, der kan opstå, hvis du kigger din hund i øjnene. Og helt ærligt: Er der noget meget smukkere end et par søde og varme hundeøjne?

5: Hunden læner sig op imod dig

Hvis hunden læner sig imod dig, så er det også et godt tegn. Det gør den for at vise glæde for dig, men det er også et tegn på, at hunden føler sig tryg.

Kilde: Dyreformidlingen.dk

 

 

Anbefalet til dig