50-årig brandmand døde under Trump-attentat: Nu bryder enken tavsheden

Af: Lucas Andreas

|

17/07/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Enken har været i kontakt med den tidligere præsident.

Lige nu læser andre også

Trumps vælgermøde i Pennsylvania endte med at ligne noget fra en actionfilm.

Blod på kinden, næven i vejret og oprejst med alle 190 centimeter. Sådan så tidligere præsident Donald Trump ud kort efter, at han nær var blevet henrettet til sit eget vælgermøde.

For med ét var to skud affyret, og to mennesker havde mistet livet, mens Donald Trump selv så ud til at være blevet strejfet af et skud.

Men hvor Trump slap med livet i behold, ville skæbnen det, at en uskyldig mand skulle afgå ved døden efter han på heroisk vis havde beskyttet sin familie med sin egen krop.

Nu taler enken til den afdøde brandmand ud.

Det skriver New York Post.

Enken Helen Comperatore fortæller om tabet af sin mand; en dedikeret tilhænger af Republikanerne, der tragisk mistede livet under et attentatforsøg mod Donald Trump.

Hun afslører på sin private Facebook-side, at Trump har rakt ud til hende for at udtrykke sin medfølelse og lovede yderligere støtte i de kommende dage og uger.

Du kan læse opslaget i bunden af artiklen.

Samtidig fortæller hun, at hun gav afslag på at komme i kontakt med den nuværende præsident, Joe Biden, som hun ikke mener at hendes mand grundet hans politiske overbevisning ville have haft hende til at snakke med.

Helen fremhæver dog, at hun ikke har en fjendtligt holdning mod Joe Biden, og at episoden ikke kan tilskrives præsidenten, men at det udelukkende er af politiske årsager hun ikke ville i kontakt med ham.

Ville beskytte familien

Enken mindedes sin mand, 50-årige Corey Comperatore, der var tidligere brandmand og far til to, som en helt og udtrykker, at hans død ikke bliver forgæves.

Under skudepisoden til mødet forsøgte Corey at beskytte sin familie med sin egen krop, og det var altså her, han selv blev ramt af en fatal kugle.

Gerningsmanden

Sidenhen er det kommer frem, at den formodede gerningsmand er Thomas Matthew Crooks.

Indtil nu har offentligheden ikke fået meget at vide om den unge mand, der blev skudt som følge af sit attentatforsøg, men nu har nye detaljer set dagens lys.

Ifølge SE og HØR var han nemlig medlem af en skytteklub i Pittsburgh i Pennsylvania. Det oplyser skytteklubben selv til The New York Times:

"Jeg kan bekræfte, at hr. Crooks var medlem af Clairton Sportsmen's Club," lyder det fra Robert Bootay, der er klubbens juridiske rådgiver.

Anbefalet til dig