50-årig mand stjal løbehjul: Da politiet dukkede op, blev han sigtet for noget helt andet

Af: Mie M.B

|

22/01/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Mandens hjem bød på noget af en overraskelse

Mest læste i dag

Hvad der begyndte som en ransagning for et stjålet løbehjul i Sønderborg, førte politiet til opdagelsen af noget langt mere alvorligt. Syd- og Sønderjyllands Politi blev alarmeret klokken 11:56 efter rapporter om tyveriet af et løbehjul, og mistanken pegede i retning af en specifik person. Det skriver JydskeVestkysten.

Politiet reagerede prompte og besøgte en adresse i Sønderborg, hvor den formodede tyv, en 50-årig mand, boede. Målet var at finde det stjålne løbehjul, men ransagningen afslørede mere end forventet.

"Han havde flere gram amfetamin og andre stoffer," afslører Erik Lindholdt, vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi.

Selvom der ikke vil blive afholdt grundlovsforhør, er den 50-årige mand blevet sigtet for besiddelse af narkotika som en konsekvens af politiransagningen. 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig