51-årig kvinde omkommet i brand: Denne lille genstand menes at være årsagen

Af: Mie M.B

|

08/01/2024

Nyheder
Foto: Google Street View
Foto: Google Street View
Branden opstod i én ud af 27 ældreboliger

Lige nu læser andre også

En beboer i en ældrebolig i Vendersgade mistede livet natten til mandag som følge af en brand, oplyser Mikkel Ross, vicepolitiinspektør ved Sydøstjyllands Politi. Brandvæsenet blev alarmeret kl. 03.12, og ved ankomst fandt de en 51-årig kvinde, der desværre var afgået ved døden i sin seng. Det skriver Fredericia Dagblad.

Omstændighederne omkring branden er under efterforskning, men ifølge Ross er man "ret sikker på, at rygning i sengen er årsag til branden." Branden var tilsyneladende opstået i en af de 27 ældreboliger knyttet til adressen, som udlejes af Fredericia Kommune.

Indsatsleder Johnny Rasmussen fra TrekantBrand bekræfter, at branden var næsten slukket, da brandvæsenet ankom. De pårørende til den afdøde kvinde er blevet underrettet.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig