51-årig mand satte sig ind i sin bil ved Rema 1000: Så tog episoden en alvorlig drejning

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den 51-årige mand endte ikke med at køre fra stedet.

Lige nu læser andre også

Tidligt tirsdag morgen ved Rema 1000 i Svendborgs Grusvig-område udspillede der sig speciel episode, som sidenhen viste sig at være ganske alvorlig.

Den tidlige tirsdag blev en 51-årig mand fra Østfyn nemlig centrum for en hændelse, der kaster lys over en reel problemstilling, som desværre går i glemmebogen lidt for ofte.

Det skriver Fyens.

Ifølge politikommissær Lars Thede fra Fyns Politi, var det forbipasserende, der først bemærkede den 51-årige mands opsigtsvækkende opførsel, og de besluttede sig for at gribe ind:

"Der er faktisk nogle forbipasserende, der tilbageholder den 51-årige mand", siger politikommissæren.

De forbipasserende tilbageholdte manden, indtil politiet ankom til stedet. Efter politiets ankomst og yderligere undersøgelse stod det klart, at den 51-årige havde sat sig bag rattet i en tilstand, som man ikke må køre bil i.

En blodprøve blev taget, og den bekræftede de første mistanker. Manden var spirituspåvirket.

Denne hændelse skaber opmærksomhed omkring de risici, der er forbundet med at køre efter at have indtaget alkohol, og hvordan de kan spænde ben for selv de mest rutinerede bilister.

Den 51-årige mand, nu sigtet for spirituskørsel, står over for alvorlige konsekvenser, og hans situation understreger vigtigheden af altid at tænke sig om to gange, før man sætter sig bag rattet efter en aften i byen.

Det er derfor vigtigt, at det ikke går i glemmebogen, at man stadig kan være påvirket af alkohol, selvom man har sovet en hel nat.

Anbefalet til dig