53-årig mand druknet i spansk ferieparadis

18/07/2022

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Den 53-årige britiske mand menes at være besvimet da han svømmede.

Mest læste i dag

En britisk turist siges at være druknet i en hotelpool i den mallorcanske ferieby Palmanova.

Den 53-årige menes at være besvimet, mens han svømmede i poolen på Globales Palmanova Hotel søndag den 17. juli om eftermiddagen.

Livreddere forsøgte at genoplive manden, og politi og paramedicinere tog over, så snart de ankom til hotellet, men det lykkedes desværre ikke.

Manden blev erklæret død på stedet, og hans lig blev taget til en obduktion.

Civilvagtsofficerer er nu i gang med en rutinemæssig undersøgelse og vil udarbejde en rapport til en lokal dommer. Det skriver Daily Star.

Det vides endnu ikke, om manden, der døde, var alene på det tidspunkt eller var ledsaget af familie eller venner. Han er ikke blevet navngivet.

Globales Palmanova, som ligger en kort gåtur fra festresortet Magaluf, er et firestjernet hotel, som har pools til både voksne og børn.

Selv erfarne svømmere kan besvime i poolen, hvis vejret er for varmt, eller de overanstrenger sig.

Den kunstneriske svømmer Anita Alvarez besvimede efter sin rutine ved verdensmesterskaberne i Budapest, Ungarn, i sidste måned.

Den 25-årige amerikaner mistede bevidstheden umiddelbart efter sin kunstneriske rutine i den frie solofinale og sank til bunden af ​​poolen.

Heldigvis sprang hendes hurtigtænkende træner Andrea Fuentes ind for at redde sin stjerne, inden en anden mandlig svømmer kom for at give en hånd med.

Anbefalet til dig