59-årig formodet seriemorder sendt bag tremmer: Fældet af pizzaskorpe

Nyheder
Foto: Politifoto
Foto: Politifoto
Den 59-årige mand mistænkes for at have levet et sandt dobbeltliv

Lige nu læser andre også

Spørger man politiet, har han mindst fire kvindeliv på samvittigheden. Men man frygter, at han kan have flere uopklarede drab på samvittigheden

Arkitekten Rex Heuermann. En mand, der indtil i sidste uge levede et tilsyneladende normalt liv.

Det er ikke mere end få uger siden, at han forlod sit kontor nær Empire State Building og slentrede ned ad Fifth Avenue, mens solen satte sat over Manhattan.

Undervejs blev han mødt af en håndfuld mænd i mørke jakkesæt og slips. Mænd, der skulle vise sig at anholde arkitekten, der er gift og far til to børn, fordi han mistænkes at have stået bag en hel række uhyggelige drab.

Anklagemyndigheden mener, at den velrenommerede forretningsmand har levet et sandt dobbeltliv – bare en kort køretur fra, hvor ofrenes lig blev fundet.

Sagen kaldes Gilgo Beach-drabene, da samtlige ofre blev fundet langs vejen i det område.

Det første offer blev fundet i området i 2010, mens man ledte efter en forsvunden kvinde ved navn Shannan Gilbert, der forsvandt samme år.

Efterfølgende fandt man liget af 24-årige Melissa Bathelemy og to dage senere, Megan Waterman, 22, Amber Lyn Costello, 27, og Maureen Brainard-Barnes, 25.

Politiet kunne til sidst bekræfte, at man havde fundet ligdele fra 11 ofre. 10 af ofrene er kvinder.

Fældet af pizzaskorpe

Politiet har efterforsket sagen i mere end et årti. Og nu er der nyt i sagen.

Indledningsvist blev man ved hjælp af data fra en mobiltelefon, som man mente var morderens, ført på sporet af arkitekten.

Herefter satte man en omfattende overvågning af manden og hans familie i gang – og det har altså resulteret i afgørende beviser mod manden, fastslår anklagemyndigheden.

Undervejs har man blandt andet fundet dna-spor fra Rex Heuermann på resterne af en pizza, han havde smidt i sin skraldespand.

Disse dna-spor er blevet sammenholdt med et hår, der blev fundet i en af gravene, hvor et offer blev fundet. Der er tilsyneladende et match.

Anbefalet til dig