6.400 husstande får trist besked: Hæver prisen med 3.000 kroner

29/09/2022

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
6.400 danske husstande kan læse om en rigtig øv-besked, da prisen kommer til at stige med 3.000 kroner.

Mest læste i dag

Energipriserne rundt omkring i landet går amok. Det er uanset om det er tale om brændstof til bilen, optænding til pejsen eller strøm til maskinerne.

Sidstnævnte er steget særligt meget i løbet af det sidste halve år, og det er da også her, at 6.400 husstande kommer til at få sig en rigtig øv-nyhed.

Helt præcist er der tale om de 6.400 danske husstande, der har et fastpris-abonnement hos Bornholms Energi og Forsyning.

Disse kunder vil nemlig opleve, at den gennemsnitlige pris i årets sidste kvartal vil stige med intet mindre end 3.000 kroner. Ifølge administrerende direktør i Bornholms Energi og Forsyning, Claus M. Andersen, så er det en stigning på omkring 70 procent. Det fortæller han til Bornholm.nu.

Til gengæld så har direktøren også godt nyt til deres kunder der har fjernvarme hos samme selskab.

Der bliver nemlig ikke justeret på fjernvarmeprisen i øjeblikket, og der ventes ikke at blive ændret på den før tidligst den 1. marts 2023.

Dog kan kunderne forvente, at de den 1. december vil få besked om, hvilken pris de kan forvente at betale fremadrettet fra den 1. marts i det kommende år.

Anbefalet til dig