6-årig redder søster fra bidsk hund - Nu får han en helt særlig belønning

17/7/20 09:15

Christian Granhøj Skouboe

Hunden gik løs på Bridger Walker. Foto: Privatfoto
Bridger stillede sig mellem en bidsk hund og hans søster. "Hvis der var nogen, der skulle dø, skulle det være mig,” sagde han efterfølgende.

Tidligere på ugen kunne vi fortælle historien om den kun 6-årige dreng Bridger Walkers, der 9. juli reddede sin søster, da en bidsk hund gik til angreb på hende. 

Den lille dreng blev voldsomt skambidt af hunden, men ham og hans søster slap væk i live. Siden er billederne af de to tapre børn gået verden rundt og historien om den heltemodige dreng er gået lige i hjertet på både høj og lav. Det har ført til at en række prominente personer har sendt en hilsen til Bridger. Skuespillerinden Anne Hathaway - der bl.a. har spillet med i The Princess Diaries og Batman: The Dark Knight Rises - har, ligesom fodboldspilleren Pique, rakt en hånd ud til den lille dreng. 

Det store idol

Nu melder endnu en skuespiller sig på banen, og han har en helt særlig gave med. Det er Chris Evans, der spiller rollen som Captain America i filmene fra Marvel. Filmene er nogle af Bridgers helt store favoritter, derfor blev han glad, da han fik et hilsen fra sit stor idol. Der har sendt en video til familien. 

Skuespilleren kunne samtidig fortælle, at han har en særlig gave til den modige dreng: 'Jeg finder din adresse, og så sender jeg dig et autentisk Captain America-skjold. For det fortjener du, makker."

Bridger blev syet med 90 sting efter det grove overfald.