7-Eleven bekræfter: Fortsætter rejsen med Uno-X

Af: Thea Andersen

|

28/12/2023

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
7-Eleven bekræfter, at convenience-kæden fortsætter sine butikker på langt de fleste nye Uno-X-stationer. Uno-X, som er søsterselskab til 7-Eleven i Reitan Gruppen, overtager 57 tankstationer fra Shell.

Mest læste i dag

”Vi glæder os til fremtiden med vores søsterselskab Uno-X og takker i denne forbindelse Shell for et godt samarbejde. Vi ser frem til fortsat at levere stærke convenience-oplevelser til vores kunder med vores nye samarbejdspartner. Nu bliver det Uno-X, vi fortsætter rejsen med, og vi glæder os til det nye, spændende og strategiske samarbejde,” siger Jesper Østergaard, administrerende direktør i 7-Eleven i Danmark.   

Det vil fortsat være muligt at benytte sit Shell-erhvervskort på de nye Uno-X-stationer, oplyser 7-Eleven Danmark i en pressemeddelelse.

7-Eleven har valgt at lukke butikker i Nyborg, Holbæk, Svendborg, Frederikssund, Ishøj og Skive grundet manglende lønsomhed. Samtidig har convenience-kæden for nylig åbnet nye butikker i København samt senest bekræftet en ny 7-Eleven på Hillerød hospital.

Om 7-Eleven

  • Alle 7-Elevens købmænd er selvstændige og driver selv deres butikker som franchisetagere

  • 7-Eleven Danmark drives af Reitan Convenience Danmark.

  • Reitan Convenience Danmark er en del af Reitan Retail, som tilsammen udgøres af Rema 1000 Danmark, Rema 1000 Norge og Uno-X Mobility.

  • 7-Eleven er en del af den norske familieejede Reitan gruppe, hvis overordnede vision er at blive kendt som det mest værdidrevne selskab. Reitan er til stede i syv lande i Norden og Baltikum og omfatter tre forretningsområder: Reitan Retail, Reitan Ejendomme og Reitan Kapital.

Anbefalet til dig