700.000 danskere skal betale stor regning: Sådan undgår du det

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Der er en måde, hvorpå man kan slippe for at få den store regning.

Mest læste i dag

Det er de færreste, der kender skat lige så godt, som de kender deres egen bukselomme.

56-årige Davide Vecchi er en af dem. 

Den italienske mand har boet i Danmark i 15 år, og han var overbevist om, at han havde styr på skat.

Den overbevisning forsvandt dog, da han fandt ud af, at han stod til en regning på 10.000 kroner grundet en fejl, han havde begået.

Det skriver Ekstra Bladet.

“Det kom som noget af en overraskelse for mig, da jeg fandt ud af, at jeg stod til en skatteregning på 10.000 kroner, hvis min skat ikke blev opdateret.”

Davide havde ligesom mange andre ikke opdateret sin forskudsopgørelse, hvilket ville give ham en ordentlig skatteregning.

Han er enormt glad for, at han opdagede fejlen i tide, så han kan få rettet sin forskudsopgørelse og dermed undgå den store regning.

Langt fra den eneste

Skattestyrelsen seneste tal viser, at der i 2021 var en samlet restskat på hele 4,8 milliarder, som skulle fordeles på 700.000 danskere.

Det er noget, der bekymrer Aske Buemann, der er medstifter af TaxHelper:

“Dette er mere end bare et skatteproblem. Det er et samfundsproblem, der påvirker den enkelte borger og truer med at underminere grundlaget for vores velfærdssamfund. Vi har brug for en løsning, der adresserer dette problem og skaber en mere stabil økonomisk fremtid for både borgerne og samfundet”, udtaler han til Ekstra Bladet.

Og netop hans bekymring har været medvirkende til, at virksomheden nu har lavet et nyt produkt, der kan hjælpe danskerne med at undgå den store regning.

Anbefalet til dig