73-årige Michael gav 30.800 kroner til sin datter: Hvad pengene reelt gik til, fik ham til at skamme sig

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hvis han havde vidst det fra start, havde han aldrig overført pengene.

Lige nu læser andre også

Lørdag den 12. august omkring middag modtog 73-årige Michael Sundorph en sms fra sin datter.

Datteren oplyste sin far om, at hun havde fået nyt telefonnummer, og at hun virkelig havde brug for at låne penge.

“Min datter og jeg var uvenner på det tidspunkt. Derfor ringede jeg ikke tilbage, da jeg fik sms'erne, som var meget søde. Jeg troede, at alt var godt igen”, siger Michael Sundorph.

Sms’erne fortsatte frem og tilbage i flere timer, og Michael tænkte ikke videre over det.

Sådan skriver Ekstra Bladet.

Hele situationen tog dog en pludselig drejning, da Michael søndag morgen modtog en besked, hvor der stod, at det hastede med at få overført nogle penge. Her var der tale om 30.800 kroner helt præcist.

Svindel og bedrag

Da kontoen, han skulle overføre til, var hos samme bank som hans datter, tænkte han, at alt var i orden - men det var det ikke.

Efter at pengene var blevet overført spurgte datteren om flere penge, og her fik Michael et klarsyn.

Han havde hørt om andre, der var blevet snydt, og i de tilfælde havde svindlerne spurgt og flere penge efter nogle overførsler. Derfor tænkte han med det samme, at han var blevet bedraget.

På grund af sin mistanke tog Michael kontakt til sin datter, der ikke havde den fjerneste ide om, hvad han talte om, når han nævnte de 30.800 kroner.

Efter det gik op for ham, hvad der var sket, følte han sig dum og skammede sig over episoden, hvor han i god tro havde overført penge til en datter, der havde brug for hjælp.

Nu advarer Michael andre, så det ikke sker for dem. Han har politianmeldt sagen, men det er endnu uklart, om han nogensinde får de mange penge at se igen.

Anbefalet til dig