78-årige kvinde betalte med kort i Meny: Først senere opdagede hun, hvad der var sket

Nyheder
Foto: Shutterstock
Den 78-årige kvinde mistede 13.500 kroner efter turen i Meny.

Lige nu læser andre også

Danske dagligvarebutikker danner af og til ramme om uventede episoder.

Det kan enten være episoder, der sætter et smil på borgernes læber, men i andre tilfælde kan det og være episoder, der ryster eller forarger befolkningen.

Det er ikke nogen hemmelighed, at tyveri i detailhandlen er et alvorligt problem, der rammer butiksejere over hele landet, men forleden ramte det en kunde, der havde handlet i den lokale Meny-butik.

Det skriver Holbæk Online.

Episoden fandt sted søndag formiddag, da kvinden var kommet hjem fra en tur i Meny og var i gang med at tømme sin bil for varer.

Da hun var i færd med dette, henvendte en mand sig til hende, der udgav sig for at være fortabt og bad om vejvisning til det nærmeste sygehus.

Men han havde ikke helt rent mel i posen. Det lykkedes nemlig for manden at stjæle kvindens dankort direkte fra hendes jakkelomme.

Desværre for kvinden blev tyveriet først opdaget efter tyven havde formået at hæve 13.500 kroner fra hendes konto. Hun mistænker, at tyven havde afluret hendes pinkode, mens hun betalte for sine varer i Meny.

Midt- og Vestsjællands Politi har taget sagen op og er nu i gang med en efterforskning for at identificere og pågribe gerningsmanden, der beskrives som en 40-45-årig mand, som ikke er etnisk dansk af udseende.

Hændelsen har rystet lokalsamfundet og sætter fokus på vigtigheden af at være på vagt - selv under tilsyneladende harmløse omstændigheder.

Episoden fungerer som et trist påmindelse om, at kriminalitet kan finde sted hvor som helst og når som helst, hvorfor du altid bør være på vagt.

Anbefalet til dig