79-årige Ove gør mystisk fund i sin have: "Jeg tror, det er en..."

Nyheder
Genrefoto: YouTube
Genrefoto: YouTube
Hverken Ove eller konen er sikre på, hvad fundet i haven egentlig er.

Lige nu læser andre også

Havesæsonen har været i fuld gang i et længere stykke tid.

Det er ikke nogen hemmelighed, at danskerne elsker at befinde sig uden for på de lune, solrige dage, og her kan en tur i haven være en god aktivitet.

Af og til sker det dog, at der bliver gjort usædvanlige opdagelser under en tur i haven - og nu har et godt eksempel på netop dette set dagens lys.

79-årige Ove Rasmussen, som bor i Aulum, der ligger mellem Holstebro og Herning, har gjort et mærkværdigt fund i sin have.

For nylig fandt han en sort klump, mens han kultiverede jorden mellem drivhuset og hækken.

Den uventede opdagelse har sat gang i spekulationer hos den vestjyske pensionist, der nu forsøger at få klarhed over, hvad han egentlig har fundet.

Sådan skriver TV MidtVest.

"Jeg tror, det er en meteorit, men jeg er ikke sikker. Men det er en mærkelig sten, hvis det er en sten," siger Ove Rasmussen, der tydeligt er fascineret af sin opdagelse.

Den 79-årige pensionist har vist fundet til sin kone, som heller ikke kunne se, hvad det var.

For at få svar på sine spørgsmål har Ove besluttet sig for at kontakte Statens Naturhistoriske Museum, som er ansvarlig for fund af meteoritter i Danmark.

Museet har dog gjort klart, at de først kan vurdere fundet, når de har modtaget billeder af klumpen.

Tidligere udtalelser fra Martin Bizzarro, der er professor ved Statens Naturhistoriske Museum, kaster lys over, at de fleste fund, der mistænkes for at være meteoritter, i virkeligheden er almindelige sten.

Hvis det viser sig, at Ove har fundet en meteorit, vil det blive betragtet som et danekræ, hvilket betyder, at det skal afleveres til Statens Naturhistoriske Museum.

Nu venter Ove Rasmussen spændt på at få afgjort, om hans mærkelige fund stammer fra rummet eller blot er en usædvanlig sten.

Anbefalet til dig