80-årige Hans-Erik mistede sin kun 12 uger gamle hundehvalp i sneen: Så trådte lokalbefolkningen til

Af: Mie M.B

|

17/01/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Efter 7 timer blev den lille hund heldigvis fundet

Lige nu læser andre også

Solidaritet og medmenneskelighed levede i bedste velgående, da 80-årige Hans-Erik Geils 12 uger gamle hundehvalp, Nala, løb skræmt væk i Vesterskoven ved Haderslev. Trods fortvivlelse og bekymring oplevede han et imponerende fællesskab, da fremmede borgere ivrigt deltog i eftersøgningen. Det skriver JydskeVestkysten.

Efter at have mistet hundesnoren på grund af skud fra en nærliggende skydebane, frygtede Hans-Erik det værste. Nala forsvandt i skoven, og da mørket faldt på, frygtede Hans-Erik, at den ville dø af kulde.

Overraskende nok blev Hans-Erik ikke overladt til egen skæbne. Lita Ford, en anden hundeejer på stedet, iværksatte et Facebook-opslag, der blev delt utallige gange i lokale grupper. Cirka 50 fremmede personer sluttede sig til eftersøgningen, og Lita, der gik 17 km på seks timer, beskriver det som et spørgsmål om medmenneskelighed.

Anne-Marie Paulsen, en af de frivillige, fandt Nalas sele og hundesnor. Efter næsten syv timers intens eftersøgning fik Hans-Erik opkaldet om, at Nala var fundet. Trods ikke at kende Hans-Erik eller Nala på forhånd blev Anne-Marie bevæget og delte glæden ved genforeningen.

Hans-Erik udtrykker stor taknemmelighed over det store engagement og den omsorg, som de mange frivillige udviste under eftersøgningen. Han stod tilbage med en stor forskrækkelse, men også en dyb taknemmelighed over den uventede hjælp og solidaritet fra mennesker, der ikke engang kendte ham.

Anbefalet til dig