81-årig med turban stoppet i paskontrollen: Viste sig at være ung mand, der ville snyde sig ind i USA

26/09/2019

Rikki Tholstrup Jørgensen

Foto: CENTRAL INDUSTRIAL SECURITY FORCE
En ung mand gennemgik en komplet makeover i et forsøg på at snyde sikkerhedsvagterne i en lufthavn i Indien. Han ville bruge en 81-årig pensionists pas.

Mest læste i dag

Passageren så ud til at have kælet for detaljerne i forsøget på at slippe forbi sikkerhedskontrollen. Detaljerne bestod af et hvidt skæg, store briller og en kørestol. Kostumet var dog ikke godt nok til at narre immigrationsmedarbejderne.

Den tilsyneladende skrøbelige og ældre passager fangede personalets opmærksomhed, da han nåede sikkerhedskontrollen i New Delhis Indira Gandhi International Airport en sen søndag aften.

Klædt i en hvid tunika, hvid turban, bukser og sorte hjemmesko håbede manden på en flyvning til New York natten over.

Personalet begyndte dog at blive mistænksomme, da passageren tøvede, da han skulle kropsvisiteres.

Shrikant Kishore, en højtstående embedsmand ved Central Industrial Security Force, sagde til CNN: "Han prøvede at få os til at tro, at han var meget gammel og uarbejdsdygtig. Vores screener bad personen i kørestolen om at rejse sig op, hvortil han svarede, at han ikke kunne stå. Vores screener spurgte, om han ville stå med støtte, hvorefter han modvilligt rejste sig op.”

Det var på det tidspunkt, at sikkerhedsvagten bemærkede, at passagerens skægstubbe var sorte inde bag det falske hvide skæg, og manden blev således taget på fersk gerning. Passageren forsøgte desuden ihærdigt at undgå sikkerhedsvagtens blik.

Da han blev spurgt om sit pas, overleverede personen sine dokumenter og hævdede, at han var Amrick Singh, som er født i Delhi i februar 1938, hvilket gjorde ham 81 år gammel.

”Han var bestemt ikke 81 år gammel. Hans hud var af en yngre person,” udtaler Shrikant Kishore

Det indiske politi udtalte til den lokale tv-station NDTV, at hr. Patel fra staten Gujarat hyrede en agent, som lovede ham et pas og et amerikansk visum. Agenten arrangerede, at han kunne iklæde sig make-up og kostume på et hotelværelse i Delhi. Om agenten herefter er fundet og/eller fyret melder historien ikke noget om.

 

Anbefalet til dig