82-årig 'bedstemor' kommer med vild kærlighedserklæring til sin 46 år yngre kæreste

11/4/22 11:17

Ida Hansson

Foto: Privat/Facebook
En 'toyboy'-elskende bedstemor har gjort en "uvurderlig" opdagelse om sin egyptiske mand, efter at de blev tvunget til at tilbringe uger uden hinanden.

Iris Mohamady, 82, giftede sig med Mohamed Ahmed Ibriham, 36, i 2020.De forelskede sig i 2017 - på trods af deres 46-årige aldersforskel.

Efter at have mødt hinanden på Facebook fløj Iris til Egypten, så parret endelig kunne mødes personligt og se hinanden i virkeligheden. Det skriver TheSun.

Siden da har den halv-gamle kvinde jævnligt udtrykt sin kærlighed til sin mand.

Parret måtte dog tilbringe noget tid fra hinanden, da Mohameds far blev syg, og han måtte skynde sig til Kairo for at besøge ham. Efter at have tilbragt fire uger fra hinanden, siger Iris, at afstanden hjalp hende med at indse, hvor heldig hun er.

Foto: Privat/Facebook

Foto: Privat/Facebook

"Kærlighed er at vide, at du ser ud som lort efter en dags husarbejde og havearbejde, uden den mindste smule make-up på, klædt i mine gamle laser. Efter en måned uden min vidunderlige mand, vil han byde mig velkommen, lige som jeg er, for det er det, kærlighed handler om," skrev hun i søndags og fortsatte:

"Velkommen hjem, Mohamed. Har savnet dig den sidste måned, og den har fået mig til at indse, hvilken uvurderlig perle du er. Denne uslebne diamant af en kone vil være mere taknemmelig for dig i fremtiden."

Pensionisten har tidligere delt sin glæde over at blive genforenet med sin unge skønhed lang tid fra hinanden.

Iris frygtede, at hun kunne "falde død om", inden kæresten kunne nå at få sit visum til England, så de havde chancen for at se hinanden igen.

Hun blev derfor yderst begejstret, da han landede i London den 19. november – og gav ham en meget britisk velkomst.

Hun bød ham velkommen med en kop te for at skåle for, at han bestod sin engelsk spr ogeksamen, og at de endelig blev genforenet.

Den britiske bedstemor har også væltet sig i berettelser om deres ukonventionelle forhold, og afsløret at han gladeligt klipper hendes tånegle for hende, og efterfølgende fortalte hun alt om deres sexliv.

Foto: Privat/Facebook

Foto: Privat/Facebook

I et Facebook-opslag afslørede Iris, hvad "kærlighed" betyder for hende, mens hun gav dem, der var investeret i parrets forhold et rigtigt indblik i, hvor betaget hun er af sin 'toyboy':

"Kærlighed er... når den, du elsker, bruger timer på at lede efter den telefon, du efterlod i en Uber-taxa (nål i en høstak scenarie!) Kærlighed er... når [ham] du elsker sover på et hospitalsgulv, og nægter at forlade dig, mens du kommer dig efter et fald."