84-årig mistede sin pung med 3.000 kroner i SuperBrugsen: Så tog sagen en uventet drejning

25/02/2024

Jesper Bengtson

Foto: Shutterstock
Pungen var pludselig væk.

Mest læste i dag

En lørdag eftermiddag i november 2023 oplevede en 84-årig mand fra Bjerringbro en ubehagelig episode i SuperBrugsen. Her havde en ukendt herre henvendt sig til den ældre mand, og kort efter gik det så op for den ældre mand, hvad der rent faktisk var sket.

Det skriver Ugeavisen.

Det var nemlig kort efter interaktionen med den fremmede herre, at det gik op for den ældre mand, at han manglede sin pung - men her tog situationen en uventet drejning, da den faktisk ikke var så langt væk, som han kunne have frygtet.

Politiassistent Henrik Hansen fra lokalpolitiet i Viborg informerer om, at den forsvundne pung senere blev fundet i en indkørsel på Nørregade, kun få skridt fra supermarkedet.

Det, der gør denne sag bekymrende, er, at da pungen blev fundet igen, manglede både dankortet og de 3000 kroner i kontanter, som oprindeligt var i pungen.

Henrik Hansen påpeger, at dette indikerer, at episoden er et resultat af tyveri og ikke blot et tilfælde af den ældre mand, der har tabt sin pung.

Den ukendte mand, der henvendte sig til den 84-årige mand, blev beskrevet som udenlandsk. Henrik Hansen påpegede dog, at den meget brede beskrivelse vil gøre det svært for politiet at få identificeret gerningsmanden.

Anbefalet til dig