9-årig pige forsvandt for 6 år siden: Nu er det utænkelige sket

16/05/2023

Ida Hansson

Foto: YouTube
Hun har været forsvundet siden 4. juli 2017.

Mest læste i dag

Kayla Unbehaun blev sidst set den 4. juli 2017, da hun var ni år gammel. Men da hendes far, Ryan, skulle hente hende hos Kaylas mor den 5. juli, var hun der ikke.

Ryan havde fuld forældremyndighed over Kayla, mens hendes mor, Heather Unbehaun, kun havde samværsret. Det skriver Unilad.

I årene efter Kaylas forsvinden udsendte National Center for Missing and Exploited Children (NCMEC) en advarsel online og ville poste aldersudviklingsbilleder for at vise, hvordan hun muligvis kunne se ud nu.

Sagen blev også taget op i Netflix's Unsolved Mysteries-serie, som handler om forældrebortførelser.

Men i løbet af denne weekend genkendte en butiksejer - som efter sigende så serien på Netflix - Kayla i et indkøbscenter i Asheville og kontaktede politiet med det samme.

Detaljerne om hendes helbredstilstand er endnu ikke blevet afsløret, men Kayla er nu i sikkerhed.

Hendes mor er i øjeblikket tilbageholdt på $250.000 kaution og afventer udlevering.

Det nationale center for forsvundne og udnyttede børn har sagt, at de er "glade over at dele, at Kayla Unbehaun er blevet fundet i North Carolina!"

"Jeg er overlykkelig over, at Kayla er i sikkerhed hjemme. Jeg vil gerne takke @ElginPDFD, National Center for Missing & Exploited Children og alle de retshåndhævende myndigheder, der har hjulpet med hendes sag. Vi beder om privatlivets fred, når vi lærer hinanden at kende igen og navigerer i denne nye begyndelse," lød det i en erklæring fra Ryan.

Sidste år blev en kvinde, der blev bortført for mere end 50 år siden, genforenet med sin familie, efter at en DNA-test bekræftede hendes identitet.

Melissa Highsmith, nu 53, blev kidnappet fra sit hjem i Fort Worth af sin babysitter i 1971, da hun var blot 22 måneder gammel.

Efter 51 år blev Melissa Highsmith genforenet med sine biologiske forældre, Jeffrie Higshmith, 72 og Alta Alpantenco, 73, og har mødt sine søskende Rebecca Del Bosque, 48; Victoria Highsmith, 47; Sharon Highsmith, 45 og Jeffrey Highsmith, 42 for første gang i november sidste år.

Melissa Highsmiths forældre brugte årtier på at lede efter deres forsvundne datter, som til sidst blev fundet, efter at hendes børn uploadede DNA-prøver til slægtsforskningswebstedet 23andMe.