9 heldige danskere har vundet i Lotto: Her er kuponerne købt

Foto: Danske Spil
Foto: Danske Spil
Hvis du har spillet Lotto i denne uge, er der god grund til at læse med her.

Mest læste i dag

Tænk hvis du vandt i Lotto… Den tanke er denne morgen blevet til virkelighed i hele ni danske hjem efter lørdagens Lotto trækning. Aftenens helt store vindere deler førstepræmiepuljen mellem sig og løber med hele fire millioner kroner hver.

Lørdagens Lotto trækning har sat gang i en sand millionregn, og hele ni danskere kan denne søndag morgen slå øjnene op som nybagte millionærer.

Det skriver Danske Spil.

Særligt hos to af vinderne, må smilet være ekstra stort i dag – de deler nemlig hele otte millioner kroner mellem sig. Den ene førstepræmievinder har købt sin vinderkupon hos Spar Valsgård i Hobro, mens den anden vinder har spillet med online og kommer fra Næstved Kommune.

Udover begge at ramme plet på de syv magiske tal ved aftenens Lotto trækning har aftenens to store vindere også det til fælles, at de begge ramte fire rigtige, hvilket udløser en yderligere gevinst på 70 kr. til dem hver. Således kan aftenens to vindere hver især glæde sig til, at 4.000.070 skattefrie kr. tikker ind på deres konto.

Hele ni nye millionærer lørdag aften
Førstepræmievinderne er dog ikke de eneste, der kan køre til bageren søndag morgen som millionærer. Det er der yderligere hele syv heldige vindere, der også kan.

Danske Spils ekstratrækning, Super Millionærchancen, hvor samtlige spillede Lotto rækker fra måneden, er med i lodtrækningen om fem gevinster á 1.000.000 kroner, løb nemlig også af stablen ved aftenens trækning.

De heldige vindere af Super Millionærchancen lørdag aften var:

  • En heldig kunde fra Helsingør Kommune, som har spillet med online

  • En kupon købt hos Dali’Brugsen i Strandby. Udover millionen har kunden også vundet 140 kr. for to gange fire rigtige, hvilket sikrer en samlet gevinst på 1.000.140 kr.

  • En kupon købt hos Føtex i Brønderslev

  • En heldig kunde fra Nordsjælland, som har spillet med online

  • En kupon købt hos Nørrebros Kiosk i Horsens. Udover millionen har kunden også vundet 70 kr. for fire rigtige, hvilket sikrer en samlet gevinst på 1.000.070 kr.

”Her fra Danske Spil skal der lyde et stort tillykke til alle ugens heldige vindere. Vi synes, det er en fest hver gang, at en dansker vinder i vores lotterier. Vores specialuddannede rådgivere sidder klar til at tage hånd om de danskere, der vinder større gevinster, så vi er sikre på, at overgangen fra almindeligt bemidlet til måske mangemillionær går så let og gnidningsfrit som muligt,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig