900 personer evakueret efter gasudslip

08/4/22 12:28

Henrik Rothenbücher

Foto: Twitter
Et gasudslip har ramt et sundhedshus, hvorfor 900 personer er blevet evakueret omgående.

Det har resulteret i, at 900 personer omkring klokken 09:00 i morges, d. 8. april, blev evakueret fra et sundhedshus i det centrale London. 

Mindst fem brandbiler og to ambulancer blev ifølge The Daily Star sendt til stedet, hvor beredskabet målte "forhøjede" niveauer af gasser i bygningen og derfor påbegyndte en evakuering.

I en kort udtalelse har Londons brandvæsen skrevet, at "et miks af kemikalier" havde resulteret i "høje niveauer af gas og dampe" i bygningen. 

Der er fortsat mange brandfolk til stede i området, og det er endnu uvist, om der er nogle tilskadekomne.

På Twitter har brandvæsenet skrevet følgende: "Brandmænd er kaldt ud til en kemisk hændelse i et sundhedshus i Canary Wharf. Omkring 900 personer er blevet evakueret som en forsigtighed. Beredskabet er fortsat på stedet."

Dave Hill, som er indsatsleder hos brandvæsenet og befinder sig ved sundhedshuset, har udtalt: "Mandskabet har udført scanninger af bygningen og fundet forhøjede resultater. Brandmænd har ventileret bygning og måler fortsat niveauet af dampe. Vi har evakueret omkring 900 personer fra bygningen [...]."

Ved evakueringens start fik de involverede fortalt, at der kunne gå op til 90 minutter, før de kunne gå ind i bygningen igen. Der er dog fortsat afspærringer omkring bygningen og hele området. 

Situationen vil blive opdateret på dette link.