Åbner i gamle Aldi lokaler: Her slår Rema 1000 dørene op for sin butik nummer 384

20/02/2024

Mie M.B

Foto: Google Street View
Butikken vil bl.a. på sigt tilbyde 'rafl dig til fredagsslik' til alle deres kunder

Mest læste i dag

Med stor spænding og forventning står Djursland, specielt Ebeltoft, over for en betydelig tilføjelse til sit handelsliv. Discountkæden Rema 1000 udvider sit fodaftryk i regionen med åbningen af en ny butik i Ebeltoft, præcis i de lokaler, der tidligere husede Aldi på Maltvej. Denne udvikling markerer en milepæl for både byen og Rema 1000, idet den forventes at tilføre nyt liv til lokalsamfundets shoppingmuligheder. Det skriver Randers Amtsavis.

Henrik Nymark og Heine Petersen, de to erfarne købmænd bag denne nye venture, er klar til at byde velkommen til de første kunder på åbningsdagen, torsdag den 22. februar, kl. 08. Med cirka 35 nyansatte medarbejdere, heraf 10 på fuldtid, forventer de at møde en stor efterspørgsel fra både lokale og turister i et af landets største sommerhusområder.

Interessen for butikken har allerede manifesteret sig online, hvor næsten 2.000 mennesker følger med på Facebook, ivrige efter at se, hvad den nye butik vil tilbyde. Med en række åbningstilbud og smagsprøver lover åbningsfesten at blive en begivenhed, der samler Ebeltoft og omegns borgere.

Den nye Rema 1000 i Ebeltoft er ikke kun en udvidelse af kædens tilstedeværelse i Danmark, men også en realisering af en langvarig interesse for byen. Overtagelsen af de centrale butikslokaler fra Aldi giver Rema 1000 en fremtrædende placering i hjertet af Ebeltoft, hvilket både Nymark og Petersen ser som en unik mulighed for at styrke deres forbindelse til det lokale samfund.

Rema 1000 er kendt for sine innovative initiativer, såsom kampen mod madspild og den populære "rafl dig til fredagsslik"-kampagne, som på sigt også vil blive introduceret i den nye butik. Dette tilbud, sammen med en bred vifte af kvalitetsvarer til konkurrencedygtige priser, forventes at skabe en solid kundebase, der omfavner både fastboende og feriegæster.

Med åbningen af butik nummer 384 i Danmark bekræfter Rema 1000 sin position som en central aktør på det danske dagligvaremarked. Den nye butik i Ebeltoft, der nu bliver byens femte dagligvarebutik, lover at blive en væsentlig tilføjelse til byens handelsliv og et bevis på Rema 1000's engagement i at være "den lokale købmand" for borgerne året rundt.

Anbefalet til dig