Åbner officielt den 14. marts: Allerede nu er der kæmpe kø til årsopgørelsen hos Skat

11/03/2022

Sarah Steenfeldt

Foto: Christian Lindgren/Ritzau Scanpix
Allerede nu er der over en times kø.

Mest læste i dag

Der er lige nu over 40.000 danskere i kø til at komme ind på Skats hjemmeside.

Skattestyrelsens systemer er allerede sat på overarbejde fra morgenstunden, hvor mange håbefulde danskere er på vej ind på Skat.dk for at tjekke deres årsopgørelse.

Her på redaktionen tog vi et hurtigt kig, og allerede nu, vil det tage cirka en time at få adgang. Der er således over 40.000 andre danskere, der gerne vil ind og se deres årsopgørelse.

Foto: Skat.dk 

Dette er tiltrods for, at den faktisk ikke er klar endnu.

Åbner officielt mandag 

Officielt åbner Skattestyrelsen op for din årsopgørelse mandag den 14. marts, men traditionen tro har de altid åbnet op fredagen før, så de kunne begynde at få folk igennem maskineriet.

I skrivende stund er der dog ikke åbnet op for årsopgørelse fra 2021, og du kan derfor spare dig selv en masse tid i kø.

Skattestyrelsen plejer at sende en mail ud, når der kan tyvstartes på årsopgørelsen, og ellers har du mulighed for at holde øje her på Dagens.dk, hvor vi melder ud, med det samme der er nyt.

Når du har fået adgang til din årsopgørelse, så bør du tjekke om dine fradrag er korrekte. Du kan nemlig risikere at snyde dig selv for mange penge, hvis du ikke får indtastet de rette fradrag.

Du kan se i artiklen herunder, hvor du særligt bør være opmærksom.

 

 

Anbefalet til dig